Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
  Filter
  Søk

  Om Pikant Under

  For omtrent 20 år siden åpnet den første Pikant Under på kjøpesenteret CC Vest i Oslo. Deretter har det blitt totalt syv Pikant Under-butikker som holder til i Oslo, Asker, Trondheim, Drammen, Gjøvik og på Lier.

  En av fordelene ved å ha en privateid kjede er at vi selv bestemmer hvilke produkter vi ønsker å selge i butikkene våre. Butikkene kan ha litt forskjellig vareutvalg som vi tilpasser kundene, men felles for alle er at vi har et bredt utvalg i undertøy, badetøy og nattøy til damer i alle aldre fra en rekke kvalitetsmerker.

  Vi jobber kontinuerlig med å finne nye og spennende varer slik at det alltid skal være inspirerende å komme inn i en Pikant Under-butikk. Vi har flere innkjøpsperioder i året og holder oss alltid oppdatert på nye og spennende produkter. Vi fører flere kjente internasjonale merker som Prima Donna, Marie Jo, Lise Charmel, Calvin Klein Underwear, Wolford og Calida.

  Du skal føle deg velkommen når du kommer inn i våre butikker, og våre ansatte ønsker alltid å levere et høyt servicenivå. Vi tilpasser rikig BH-størrelse og hjelper til med å finne riktige farger og fasonger til nettopp deg.Vi håper du blir fornøyd med produktene du har kjøpt og servicen du har fått når du har handlet i våre butikker eller i vår nettbutikk.

  Velkommen til oss.

  Hilsen alle damene hos Pikant Under.