Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter
Søk

Om Pikant Under

For omtrent 20 år siden åpnet den første Pikant Under på kjøpesenteret CC Vest i Oslo. Deretter har det blitt totalt seks Pikant Under-butikker i Asker, Trondheim, Drammen, Gjøvik og på Lier.

En av fordelene med å ha en privateid kjede er at vi selv bestemmer hvilke produkter vi ønsker å selge i butikkene. Butikkene våre har alltid litt forskjellig vareutvalg, men felles for alle er at vi har et bredt utvalg i undertøy, badetøy og nattøy til damer i alle aldre fra en rekke kvalitetsmerker.

Vi jobber kontinuerlig med å finne nye og spennende varer slik at det alltid skal være inspirerende å komme inn i en Pikant Under-butikk. Vi har flere innkjøpsperioder i året og holder oss alltid oppdatert på nye og spennende produkter. Vi fører flere kjente internasjonale merker som Calvin Klein Underwear, Wolford, Stella McCartney Lingerie, Heidi Klum Intimates og Michael Kors Swim.

Du skal føle deg velkommen når du kommer inn i våre butikker og våre ansatte ønsker alltid å levere et høyt servicenivå. Vi tilpasser rikig BH-størrelse og hjelper til med å finne riktige farger og fasonger til nettopp deg.Vi håper du blir fornøyd med produktene du har kjøpt og servicen du har fått når du har handlet i våre butikker eller i vår nettbutikk.

Velkommen til oss.

Hilsen alle damene hos Pikant Under.