Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter
Søk

Belmanetti

Belmatex Ltd. er en familiebedrift i Ungarn som ble grunnlagt i 1997 som tilbyr morgenkåper i høy kvalitet. Belmatex er den største produsenten og leverandøren av morgenkåper i Ungarn, og de siste årene har Belmanetti´s kolleksjoner blitt lansert med suksess i mange europeiske land. I Europa er det rundt 400 butikker som selger Belmanetti-morgenkåper.

 

I begynnelsen spesifiserte firmaet Belmatex seg hovedsaklig på morgenkåper under merkevarenavnet Belmanetti. I 2005 ble porteføljen utvidet med håndklær. Belmanetti´s visjon er å tilby ekte kvalitet til en fornuftig pris.

 

Belmanetti er opptatt av at mote i hjemmet er like viktig som annen mote, og tilbyr morgenkåper som er behagelige, men også stilige og fasjonable. De tilbyr mange forskjellige morgenkåper i oppdaterte motefarger, trendy stiler og utmerkede kvaliteter.

 

Under designprosessen av Belmanetti morgenkåper står smakfull dekorasjon, fine materialer og delikate fargekombinasjoner i fokus. Dette for å tilby trendy, fasjonable og komfortable morgenkåper.