Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
  Filter
  Søk

  Belmanetti

  Belmatex Ltd. er en familiebedrift i Ungarn som ble grunnlagt i 1997 som tilbyr morgenkåper i høy kvalitet. Belmatex er den største produsenten og leverandøren av morgenkåper i Ungarn, og de siste årene har Belmanetti´s kolleksjoner blitt lansert med suksess i mange europeiske land. I Europa er det rundt 400 butikker som selger Belmanetti-morgenkåper.

   

  I begynnelsen spesifiserte firmaet Belmatex seg hovedsaklig på morgenkåper under merkevarenavnet Belmanetti. I 2005 ble porteføljen utvidet med håndklær. Belmanetti´s visjon er å tilby ekte kvalitet til en fornuftig pris.

   

  Belmanetti er opptatt av at mote i hjemmet er like viktig som annen mote, og tilbyr morgenkåper som er behagelige, men også stilige og fasjonable. De tilbyr mange forskjellige morgenkåper i oppdaterte motefarger, trendy stiler og utmerkede kvaliteter.

   

  Under designprosessen av Belmanetti morgenkåper står smakfull dekorasjon, fine materialer og delikate fargekombinasjoner i fokus. Dette for å tilby trendy, fasjonable og komfortable morgenkåper.

  Vis som Grid List
  Sorter etter
  Vis per side

  Belmanetti LAUSANNE robe, printed blue

  Lett og lekker morgenkåpe fra kvalitetsmerket Belmanetti. Belmanetti tilbyr morgenkåper som er behagelige, men også stilige og fasjonable. Under designprosessen av Belmanettis morgenkåper står smakfull dekorasjon, fine materialer og delikate fargekombinasjoner i fokus. Dette for å tilby trendy, fasjonable og komfortable morgenkåper. Denne morgenkåpen har lange ermer, snøring i midjen og er 120 cm lang. På innsiden av denne kåpen er det bambus- bomullsblanding som gjør at huden alltid er i kontakt med naturlige tekstiler, og som gjør at morgenkåpen puster godt, er varmeregulerende og utrolig myk. På utsiden er det micropolyester, som gir morgenkåpen et pent og elegant utseende. Farge: Printed blue
  1399

  Belmanetti ASHEVILLE robe, coral

  Lekker morgenkåpe fra kvalitetsmerket Belmanetti. Belmanetti tilbyr morgenkåper som er behagelige, men også stilige og fasjonable. Under designprosessen av Belmanettis morgenkåper står smakfull dekorasjon, fine materialer og delikate fargekombinasjoner i fokus. Dette for å tilby trendy, fasjonable og komfortable morgenkåper. Denne morgenkåpen har lange ermer, snøring i midjen og er 130 cm lang. Morgenkåpen er i deilig modal-nichy-velour, som gjør denne kåpen en lett kåpe. Den elegante glansen, sammen med det ekstremt myke stoffet, gjør denne morgenkåpen helt unik. Farge: Coral
  1369