Filter
Søk

Produkter tagget med 'bikini'

Vis som Grid List
Sorter etter
Vis per side

Marie Jo TENEDOS padded heartshape bikini, jazzy

Nydelig heartshape bikinitopp fra kvalitetsmerket Marie Jo. Denne polstrede, hjerteformede toppen med spiler har morsomme og fargerike diagonale og vertikale striper, som fremhever kløften din helt perfekt. Skulderstroppene er justerbare, og kan også klipses sammen til halterneck. Farge: Jazzy.
1199

Marie Jo TENEDOS rio bikini briefs, jazzy

Nydelig bikinitruse fra kvalitetsmerket Marie Jo. Bikinitrusen har normal skjæring og fargerike horisontale striper, som gir en flatterende fasong. En ekstra fin detalj er de to båndene som knytes sammen til en sløyfe foran. Farge: Jazzy.
549

Marie Jo SARDEGNA padded heartshape bikini, landscape

Stilig heartshape bikinitopp fra kvalitetsmerket Marie Jo. Denne polstrede, hjerteformede toppen med spiler har et spenstig design, og en fasong som fremhever kløften din helt perfekt. De doble neongrønne skulderstroppene er justerbare, og kan også klipses sammen til halterneck. Farge: Landscape.
1149

Marie Jo SARDEGNA rio bikini briefs, landscape

Stilig bikinitruse fra kvalitetsmerket Marie Jo. Denne trusen har normal skjæring og gir medium dekning bak. Et sprekt design i blåtoner og neongrønn. Kombineres med heartshape bikinitopp i samme seire. Farge: Landscape.
489

Marie Jo CRETE push up bikini bra, inca gold

Bikinitopp med push up og spiler fra kvalitetsmerket Marie Jo. Denne gir bysten et skikkelig løft og den avrundede utringningen gir en elegant fasong. Lekre detaljer som mønstret kant med gulltråd og tre kuler på den ene skulderstopper tilfører det lille ekstra til designet. De justerbare stroppene har multifunksjon slik at du kan klipse av stoppene bak og sette dem sammen til halterneck. CRETE badetøy er en glamorøs serie laget av et lett skimrende stoff. Farge: Inca gold.
1269

Lise Charmel AJOURAGE COUTURE triangle, anis ajourage

Nydelig trekant-bikinioverdel uten spiler fra det franske merke Lise Charmel. AJOURAGE COUTURE-serien er en elegant og moderne badetøysserie med raffinerte og unike blonder. Bikinioverdelen knytes rundt halsen som halterneck, og har uttagbar vattering. Farge: Anis ajourage.
1299

Lise Charmel AJOURAGE COUTURE knytetruse narrow sides, anis ajourage

Lekker bikinitruse med knyting på sidene fra det franske merke Lise Charmel. AJOURAGE COUTURE-serien er en elegant og moderne badetøysserie med raffinerte og unike blonder. Trusen er lav på livet, har normal skjæring og nydelige detaljer. Farge: Anis ajourage.
889

Marie Jo CRETE full bikini brief, inca gold

Bikinitruse med medium-høyt liv og god dekning fra kvalitetsmerket Marie Jo. CRETE badetøy er en glamorøs serie laget av et lett skimrende stoff. Kanten på trusen har et unikt mønster med gulltråd, samt pyntebånd rundt livet som er tredd gjennom hemper i sidene. Båndet har to kuler i enden og knytes gjerne til en sløyfe for å skape en helhet til designet. Farge: Inca gold.
599

Marie Jo CRETE padded heartshape bikini, inca gold

En lett vattert bikinitopp med spiler fra kvalitetsmerket Marie Jo. Den hjerteformede utringningen gir en elegant fasong til bysten, og detaljer av tre kuler på den ene skulderstopper tilfører det lille ekstra til designet. De justerbare stroppene har et unikt mønster med gulltråd og har multifunksjon slik at du kan klipse av stoppene bak og sette dem sammen til halterneck. CRETE badetøy er en glamorøs serie laget av et lett skimrende stoff. Farge: Inca gold.
1199

Marie Jo CRETE rio bikini brief, inca gold

Bikinitruse med lavt liv og medium dekning fra kvalitetsmerket Marie Jo. CRETE badetøy er en glamorøs serie laget av et lett skimrende stoff. Kanten på trusen har et unikt mønster med gulltråd, samt pyntetråd med to kuler på siden som tilfører en helhet til designet. Farge: Inca gold.
549

Antigel LA MUSE AFRICA bikini knytetruse, jaune africa

Bikinitruse med lavt liv og knyting i sidene. LA MUSE AFRICA er designet med en solgul bakgrunn hvor det utfolder seg praktfulle rosetter med kronblader prikket med blått, brunt og korall. Farge: jaune africa.
519

Antigel LA MUSE AFRICA high-waist brettetruse, jaune africa

Bikinitruse med høyt liv som også kan brettes ned. LA MUSE AFRICA er designet med en solgul bakgrunn hvor det utfolder seg praktfulle rosetter med kronblader prikket med blått, brunt og korall. Farge: jaune africa.
549

Antigel LA MUSE AFRICA triangle under-wired bikini top, jaune africa

Trekant-bikinitopp med dyp utringning og skåler som tilbyr ideell komfort og stabilitet. Toppen har spiler, uten vattering, og regulerbare stropper med multifunksjon som kan klipses sammen til halterneck. LA MUSE AFRICA er designet med en solgul bakgrunn hvor det utfolder seg praktfulle rosetter med kronblader prikket med blått, brunt og korall. Farge: jaune africa.
1089

Marlies Dekkers LOTUS padded push up bikini top, blue and green

Delikat bikinitop fra det nederlandske kvalitetsmerket Marlies Dekkers. Designene fra Marlies Dekkers blir sett som nyskapende, trendsettende og banebrytende, og 'LOTUS' er intet unntak. Bikinitoppen er vattert med innlegg, samt spiler som løfter bysten både oppover og sammen. Resultatet blir en real kløft. 'LOTUS' er i en nydelig fargekombinasjon. Farge: Blue and green
1749

Marlies Dekkers LOTUS bikini brief, blue and green

Lekker bikinitruse fra det nederlandske kvalitetsmerket Marlies Dekkers. Bikinitrusen har klassisk passform med normal høyde på livet, samt normal skjæring. 'LOTUS' er i en nydelig fargekombinasjon. Farge: Blue and green
939

Marlies Dekkers HOLI VINTAGE high waist brief, multi color

Lekker bikinitruse fra det nederlandske kvalitetsmerket Marlies Dekkers. Bikinitrusen er høy på livet og har en nydelig sløyfe bak. Farge: Multi color
1249

Marlies Dekkers HOLI VINTAGE fold down brief, multi color

Nydelig bikinitruse fra det nederlandske kvalitetsmerket Marlies Dekkers. Bikinitrusen er høy på livet og har den populære brettekanten. Farge: Multi color
1129

Marlies Dekkers HOLI VINTAGE padded plunge balcony bikinitop, multi color

Kundefavoritten i nytt design! Nydelig bikinitopp fra det nederlandske kvalitetsmerket Marlies Dekkers. Designene fra Marlies Dekkers blir sett som nyskapende, trendsettende og banebrytende, og 'HOLI VINTAGE' er en av signaturmodellene. Bikinien har balconette-fasong, noe som gir brystene et løft fra undersiden, og har en feminin, luksuriøs stil som gir deg en god hylleform, samt mye løft og støtte. I tillegg til balconette-fasong, har bikinitoppen vatterte skåler og spiler. Dette er en ekstremt stødig bikinitopp. Farge: Multi color
1999

Marie Jo MAIAO bikini briefs, cactus flower

Det er hipt å bruke hipster med bikinitoppen. Denne bikini-hipsteren fra Marie Jo har ekstra dekorative detaljer på hoften og beltet rundt midjen. For ikke å glemme den nydelige effekten denne stilen har på baken din! Stoffet har nydelig tekstur og gir en tropisk følelse. Dette er bikinien for de som ønsker en fargeglad og samtidig elegant look på stranden. Farge: cactus flower.
549

Marie Jo MAIAO bikini top special, cactus flower

Unik bikinitopp med en skulder fra kvalitetsmerket Marie Jo. Toppen er lett vattert, uten spiler og har sømmer foran som former bysten i stede for å flate dem ut. Stoffet har nydelig tekstur og gir en tropisk følelse. Dette er bikinien for de som ønsker en fargeglad og samtidig elegant look på stranden. Farge: cactus flower.
1199