Filter
Søk

Produkter tagget med 'bikiniunderdel'

Vis som Grid List
Sorter etter
Vis per side

Marie Jo TENEDOS rio bikini briefs, jazzy

Nydelig bikinitruse fra kvalitetsmerket Marie Jo. Bikinitrusen har normal skjæring og fargerike horisontale striper, som gir en flatterende fasong. En ekstra fin detalj er de to båndene som knytes sammen til en sløyfe foran. Farge: Jazzy.
549

Marie Jo SARDEGNA rio bikini briefs, landscape

Stilig bikinitruse fra kvalitetsmerket Marie Jo. Denne trusen har normal skjæring og gir medium dekning bak. Et sprekt design i blåtoner og neongrønn. Kombineres med heartshape bikinitopp i samme seire. Farge: Landscape.
489

Lise Charmel AJOURAGE COUTURE knytetruse narrow sides, anis ajourage

Lekker bikinitruse med knyting på sidene fra det franske merke Lise Charmel. AJOURAGE COUTURE-serien er en elegant og moderne badetøysserie med raffinerte og unike blonder. Trusen er lav på livet, har normal skjæring og nydelige detaljer. Farge: Anis ajourage.
889

Lise Charmel AJOURAGE COUTURE pareo, anis ajourage

Nydelig pareo badeskjørt fra det franske merke Lise Charmel.AJOURAGE COUTURE-serien er en elegant og moderne badetøysserie med raffinerte og unike blonder. Skjørtet har rett passform, omslag og snøring i siden. Størrelsen ONE SIZE passer XS-L. Farge: Anis Ajourage.
1169

Marie Jo CRETE full bikini brief, inca gold

Bikinitruse med medium-høyt liv og god dekning fra kvalitetsmerket Marie Jo. CRETE badetøy er en glamorøs serie laget av et lett skimrende stoff. Kanten på trusen har et unikt mønster med gulltråd, samt pyntebånd rundt livet som er tredd gjennom hemper i sidene. Båndet har to kuler i enden og knytes gjerne til en sløyfe for å skape en helhet til designet. Farge: Inca gold.
599

Marie Jo CRETE rio bikini brief, inca gold

Bikinitruse med lavt liv og medium dekning fra kvalitetsmerket Marie Jo. CRETE badetøy er en glamorøs serie laget av et lett skimrende stoff. Kanten på trusen har et unikt mønster med gulltråd, samt pyntetråd med to kuler på siden som tilfører en helhet til designet. Farge: Inca gold.
549

Antigel LA MUSE AFRICA bikini knytetruse, jaune africa

Bikinitruse med lavt liv og knyting i sidene. LA MUSE AFRICA er designet med en solgul bakgrunn hvor det utfolder seg praktfulle rosetter med kronblader prikket med blått, brunt og korall. Farge: jaune africa.
519

Antigel LA MUSE AFRICA high-waist brettetruse, jaune africa

Bikinitruse med høyt liv som også kan brettes ned. LA MUSE AFRICA er designet med en solgul bakgrunn hvor det utfolder seg praktfulle rosetter med kronblader prikket med blått, brunt og korall. Farge: jaune africa.
549

Marlies Dekkers LOTUS bikini brief, blue and green

Lekker bikinitruse fra det nederlandske kvalitetsmerket Marlies Dekkers. Bikinitrusen har klassisk passform med normal høyde på livet, samt normal skjæring. 'LOTUS' er i en nydelig fargekombinasjon. Farge: Blue and green
939

Marlies Dekkers HOLI VINTAGE high waist brief, multi color

Lekker bikinitruse fra det nederlandske kvalitetsmerket Marlies Dekkers. Bikinitrusen er høy på livet og har en nydelig sløyfe bak. Farge: Multi color
1249

Marlies Dekkers HOLI VINTAGE fold down brief, multi color

Nydelig bikinitruse fra det nederlandske kvalitetsmerket Marlies Dekkers. Bikinitrusen er høy på livet og har den populære brettekanten. Farge: Multi color
1129

Marie Jo MAIAO bikini briefs, cactus flower

Det er hipt å bruke hipster med bikinitoppen. Denne bikini-hipsteren fra Marie Jo har ekstra dekorative detaljer på hoften og beltet rundt midjen. For ikke å glemme den nydelige effekten denne stilen har på baken din! Stoffet har nydelig tekstur og gir en tropisk følelse. Dette er bikinien for de som ønsker en fargeglad og samtidig elegant look på stranden. Farge: cactus flower.
549

Antigel LA CHIQUISSIMA bikini wide side bottom, mer soleil

Bikinitruse med brede sider fra Antigel, for maksimal komfort. Trusen er dekkende bak og har ekstra stoff-legg foran for en ekstra flatterende silhuett. Bedetøykolleksjonen La Chiquissima tilbyr unike plagg som gir energi med sine flamboyante og fruktige farger, som vil sette deg i godt humør og få deg til å skinne gjennom hele sommeren. Farge: Mer soleil
489

Abecita MAUI maxi bikini brief, aqua/white

Abecitas bikinitruse i maxi-modell er en populær truse som sitter komfortabelt over magen, med power mesh foran som gir trusen en formende effekt og en flatterende silhuett. Bikinitrusen er laget av resirkulert nylon og har et nytt, stilig og tidløst blomsterdesign i den bestselgende Maui badetøyserien. Farge: Aqua/ white.
420

PrimaDonna SAKARUN bikini rio brief, sunny paisley

Bikinitruse fra kvalitetsmerket PrimaDonna. Sakarun-serien kommer i et nydelig paisley-mønster i lekre sommerlige og samtidig subtile farger. Trusen har et normalt liv og er semi-dekkende bak, i klassisk PrimaDonna passform. Bruk gjerne bikinitopp fra samme serie. Farge: Sunny paisley.
599

PrimaDonna SAKARUN bikini full brief, sunny paisley

Full cover bikinitruse fra kvalitetsmerket PrimaDonna. Sakarun-serien kommer i et nydelig paisley-mønster i lekre sommerlige og samtidig subtile farger. Trusen har et høyt liv og er dekkende bak, i klassisk PrimaDonna passform. Bruk gjerne bikinitopp fra samme serie. Farge: Sunny paisley.
729

Lise Charmel AJOURAGE COUTURE wide side bottom, anis ajourage

Lekker bikinitruse fra det franske merke Lise Charmel. AJOURAGE COUTURE-serien er en elegant og moderne badetøysserie med raffinerte og unike blonder. Trusen har normalt liv med god bredde på sidene, har normal skjæring og nydelige detaljer. Farge: Anis ajourage.
869

EMPREINTE ICONIC bikini panty, noir

Klassisk bikinitruse fra det franske kvalitetsmerket Empreinte. Produktene til Empreinte er laget av kvalitetsmaterialer og eksepsjonell dyktighet. Empreinte kombinerer komfort og enestående støtte, og designer undertøy og badetøy med budskapet; Hver kvinne har rett til å føle seg vakker. Trusen er ekstra høy på livet, og har normal skjæring. Farge: Noir
929

Empreinte ICONIC bikini brief, noir

Klassisk bikinitruse fra det franske kvalitetsmerket Empreinte. Produktene til Empreinte er laget av kvalitetsmaterialer og eksepsjonell dyktighet. Empreinte kombinerer komfort og enestående støtte, og designer undertøy og badetøy med budskapet; Hver kvinne har rett til å føle seg vakker. Trusen har normal høyde på livet, samt normal skjæring. Farge: Noir
589

Empreinte ICONIC bikini brief, tangerine

Klassisk bikinitruse fra det franske kvalitetsmerket Empreinte. Produktene til Empreinte er laget av kvalitetsmaterialer og eksepsjonell dyktighet. Empreinte kombinerer komfort og enestående støtte, og designer undertøy og badetøy med budskapet; Hver kvinne har rett til å føle seg vakker. Trusen har normal høyde på livet, samt normal skjæring. Farge: Tangerine
589