Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
  Filter
  Søk

  Produkter tagget med 'håndsåpe'

  Vis som Grid List
  Sorter etter
  Vis per side

  Michel Design Works FOAMING HAND SOAP, orchard breeze

  Håndsåpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, som inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera. Såpen kommer ut som herlig skum og er veldig drøy i bruk. Det lekre designet tilfører et snev av luksus til f.eks. kjøkkenet eller toalettet. Orchard Breeze har herlige duftnoter av varmt modent eple med florale toner av sjasmin og cyklamen.
  299

  Michel Design Works FOAMING HAND SOAP, moss & oak

  Håndsåpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, som inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera. Såpen kommer ut som herlig skum og er veldig drøy i bruk. Det lekre designet tilfører et snev av luksus til f.eks. kjøkkenet eller toalettet. Moss & Oak har herlige dufter av eiketre med noter av mose, vetiver, lavendel og hint av krydder.
  299

  Michel Design Works FOAMING HAND SOAP, palm breeze

  Håndsåpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, som inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera. Såpen kommer ut som herlig skum og er veldig drøy i bruk. Det lekre designet tilfører et snev av luksus til f.eks. kjøkkenet eller toalettet. Palm Breeze har herlige duftnoter av marine grøntområder toppet med fersken, sandeltre og melon.
  299

  Michel Design Works FOAMING HAND SOAP, pink grapefruit

  Håndsåpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, som inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera. Såpen kommer ut som herlig skum og er veldig drøye i bruk. Det lekre designet tilfører et snev av luksus til f.eks. kjøkkenet eller toalettet. Pink Grapefruit har herlige duftnoter av saftig rosa grapefrukt med skall av lime og en dråpe rose.
  299