Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
  Filter
  Søk

  PrimaDonna SAKARUN full cup bikini bra, sunny paisley

  Produsent: PrimaDonna
  Varenummer: 210348
  Fullcup bikinioverdel med spiler fra kvalitetsmerket PrimaDonna. Sakarun-serien kommer i et nydelig paisley-mønster i lekre sommerlige og samtidig subtile farger. Skålene er foret med mesh for ekstra god støtte, og sidepartiene samler og sentrerer bysten forover. Skulderstroppene er regulerbare og har multifunksjon som kan knipses av bak og settes sammen til halterneck. Bruk gjerne en bikinitruse fra samme serie. Farge: Sunny paisley.
  1269
  381
  Tilgjengelighet:
  *
      + -

      Fri frakt over 1000,-

      Rask levering med Bring

      Anbefalt vask: 30 grader 

      Materiale:

      72% polyamide, 23% elastane, 5% polyester

      4009910 PRIMADONNA

      Anbefalt vask: 30 grader 

      Materiale:

      72% polyamide, 23% elastane, 5% polyester

      4009910 PRIMADONNA

      *
      *
      *
      Produkttagger
      Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

      Mey JOAN spacer full cup, champagne

      Bestselgende spacer T-skjorte-BH fra kvalitetsmerket Mey. Runde skåler med ultratynn vattering som former bysten elegant og legger seg glatt under enhver topp uten noen synlige kanter. Spiler, full cover skåler og regulerbare stropper gir god støtte og et pent løft. Stoffet er pustende, superlett og behagelig mykt. Denne BH-en er Oeko-Tex Standard 100-sertifisert. Farge: Champagne
      939

      Mey JOAN spacer full cup, schwarz

      Bestselgende spacer T-skjorte-BH fra kvalitetsmerket Mey. Runde skåler med ultratynn vattering som former bysten elegant og legger seg glatt under enhver topp uten noen synlige kanter. Spiler, full cover skåler og regulerbare stropper gir god støtte og et pent løft. Stoffet er pustende, superlett og behagelig mykt. Denne BH-en er Oeko-Tex Standard 100-sertifisert. Farge: Schwarz.
      939

      PrimaDonna Twist SUNSET HOTEL full cup bra, pink parfait

      En tredelt full cup BH med spiler fra PrimaDonna Twist. Designet er ungdommelig og sprekt, og er supermyk i bonden. Den søte kanten på de øvre cupene fremhever kløften din og fortsetter elegant på stroppene. Dette er en BH som gir eminent støtte, og er samtidig lekker å skimte gjennom en tynn bluse eller vise fram de dekorative stoppene under en singlet. Farge: Pink Parfait.
      565 1129