Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
  Filter
  Søk

  PrimaDonna SIDARI rio bikini briefs, white yacht

  Produsent: PrimaDonna
  Varenummer: 210500
  Bikinitruse i rio stil fra kvalitetsmerket PrimaDonna. Dette er en klassisk bikinitruse med normalt liv og skjæring, og medium dekk. Laget i jacquard stoff, og designet er utsmykket med gulltråd og perler, som gir en eksklusiv chic look. Farge: White Yacht.
  599
  180
  Tilgjengelighet:
  *
  + -

  Fri frakt over 1000,-

  Rask levering med Bring

  4010250 PRIMADONNA

  Anbefalt vask: 30°C Normal process

  Materialer: Polyamide:75%, Polyester:13%, Metal fibre:11%, Elastane:1%

  4010250 PRIMADONNA

  Anbefalt vask: 30°C Normal process

  Materialer: Polyamide:75%, Polyester:13%, Metal fibre:11%, Elastane:1%

  *
  *
  *
  Produkttagger
  Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

  PrimaDonna SIDARI padded balcony bikini top, white yacht

  Vattert bikinitopp fra kvalitetsmerket PrimaDonna. Denne toppen har balcony-fasong, med spiler, og skulpterer bysten. Laget i jacquard stoff, og designet er utsmykket med gulltråd og perler, som gir en eksklusiv chic look. Stroppene er justerbare og har multifunksjon, slik at de kan settes sammen til halterneck rundt halsen. Farge: White Yacht.
  399 1329

  Mey EMOTION body-dress, champagne

  Kroppsnær underkjole fra det tyske kvalitetsmerket Mey. Underkjolen har justerbare, tynne spaghettistropper, og kan derfor reguleres slik at den passer nettopp deg! EMOTION underkjole har smal passform, og bred, rund hals. Kvaliteten på kjolen er helt fantastisk, med deilig viskose på innsiden, og glatt mikrofiber på utsiden. Dette gjør at plaggene du har over underkjolen legger seg glatt og pent, samtidig som den er komfortabel og pustende mot huden din. Farge: Champagne
  779