Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
  Filter
  Søk

  Saltabad

  Saltabad er et svensk merke som spesialiserer seg på badetøy til kvinner og menn. De treffer alle aldersgrupper med sitt store utvalg, og tilbyr badetøy i mange forskjellige farger og mønstre man blir glad av å gå med. 

  Saltabad´s visjon er at de skal tilby badetøy til alle kropper og fasonger. De tilbyr størrelser fra A til K-cup i bikinioverdeler, samt underdeler og badedrakter i størrelsene 34-54. Alle delene til saltabad selges separat slik at du selv kan blande og matche nøyaktig som du vil.

  Saltabad selges i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

  Vis som Grid List
  Sorter etter
  Vis per side

  Saltabad KIMONO kort, boca vista

  Kort kimono i viskose fra badetøysmerket Saltabad. Bæres gjerne åpen over din favoritt-bikini eller badedrakt, eller den kan knytes igjen med det løse beltet som følger med. Viskosen gir en sval og myk kvalitet, og er det perfekte plagget til stranden, ved bassenget eller i hagen. Saltabad har matchende badetøy. Farge: Boca Vista.
  999

  Saltabad PETRA badedrakt, boca vista

  Nydelig badedrakt fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Badedrakten er uten spiler, har tynt vatterte skåler og snøring i sidene som gjør at du kan justere høyden på skjæringen. Farge: Boca Vista
  799

  Saltabad TAI BYXA bikinitruse, boca vista

  Klassisk bikinitruse fra badetøysmerket Saltabad. Trusen er en tai-modell med normal høyde på livet, medium dekning, og normal skjæring. Farge: Boca Vista
  399

  Saltabad HELENA bikinioverdel, boca vista

  Bikinioverdel med halter neck fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Brede stropper som knytes rundt halsen og bak på ryggen. Med uttagbar vattering, uten spiler, og en bred kant under bysten som støtter og skaper en fin fasong. En favoritt hos mange! Farge: Boca Vista
  599

  Saltabad TAI VIK BYXA bikinitruse med brettekant, boca vista

  Høy bikinitruse fra det svenske badetøysmerket Saltabad. En moderne twist på den populære og bestselgende brette-trusen! Bikinitrusen har høy tai-skjæring, gir medium dekning, samt har en praktisk brettekant slik at du selv kan justere høyden på trusen. Et eksempel på bruksområde: Brett ned når du soler deg, og brett opp når du skal opp og gå. Både komfortabel og flatterende! Farge: Boca Vista.
  449

  Saltabad TAI KNOT bikinitruse, mavi beige

  Bikinitruse fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Tai-modell som gir medium dekk og normalt liv, med en pen knytedetalj på den ene siden. Kanten gir en myk overgang til livet. Farge: Mavi Beige.
  449

  Saltabad DOLLY bikinioverdel, boca vista

  Bikinioverdel fra det svenske merket Saltabad. DOLLY er en modell med bra støtte og perfekt passform for større byster. Bikinioverdelen er en fullcup-modell med et spesielt sterkt powernet-fôr, spiler, regulerbare skulderstropper, og er uten vattering. Farge: Boca Vista
  599

  Saltabad DOLLY bikinioverdel, mavi beige

  Bikinioverdel fra det svenske merket Saltabad. DOLLY er en modell med bra støtte og perfekt passform for større byster. Bikinioverdelen er en fullcup-modell med et spesielt sterkt powernet-fôr, spiler, regulerbare skulderstropper, og er uten vattering. Farge: Mavi Beige.
  599

  Saltabad KERSTIN bikinioverdel, mavi beige

  Bikinioverdel med spiler fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Bikinitoppen har tynt vatterte skåler som gir en pen rund form. Den dekorative knyte-detaljen foran kan strammes inn for å gi push-up-effekt. Skulderstroppene er regulerbare. Farge: Mavi Beige.
  599

  Saltabad VIK BYXA bikinitruse med brettekant, mavi beige

  Bestselger fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Bikinitrusen har normal skjæring, gir full dekning, samt har en praktisk brettekant slik at du selv kan justere høyden på trusen. Et eksempel på bruksområde: Brett ned når du soler deg, og brett opp når du skal opp og gå. Både komfortabel og flatterende! Farge: Mavi Beige
  449

  Saltabad IDA trekant bikinioverdel, boca vista

  Trekant-bikinioverdel fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Denne toppen passer utmerket til mindre og mellomstore byster, og er den perfekte sole-bikinien. Trekantene har uttagbar vattering, og er uten spiler. De tynne stroppene knytes rundt halsen og bak på ryggen. Farge: Boca Vista.
  449

  Saltabad HIGHWAIST bikinitruse, capri blue

  En moderne highwaist bikinitruse fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Bikinitusen har klassisk høyt liv, høy skjæring for en illusjon av lengre ben, og medium dekning. Farge: Capri Blue.
  449

  Saltabad TAI BYXA bikinitruse, amalfi green

  Klassisk bikinitruse fra badetøysmerket Saltabad. Trusen er en tai-modell med normal høyde på livet, medium dekning, og normal skjæring. Farge: amalfi green
  399

  Saltabad HELENA bikinioverdel, capri blue

  Bikinioverdel med halter neck fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Brede stropper som knytes rundt halsen og bak på ryggen. Med uttagbar vattering, uten spiler, og en bred kant under bysten som støtter og skaper en fin fasong. En favoritt hos mange! Farge: Capri Blue.
  599

  Saltabad DOLLY bikinioverdel, capri blue

  Bikinioverdel fra det svenske merket Saltabad. DOLLY er en modell med bra støtte og perfekt passform for større byster. Bikinioverdelen er en fullcup-modell med et spesielt sterkt powernet-fôr, spiler, regulerbare skulderstropper, og er uten vattering. Farge: Capri Blue.
  599

  Saltabad DOLLY bikinioverdel, amalfi green

  Bikinioverdel fra det svenske merket Saltabad. DOLLY er en modell med bra støtte og perfekt passform for større byster. Bikinioverdelen er en fullcup-modell med et spesielt sterkt powernet-fôr, spiler, regulerbare skulderstropper, og er uten vattering. Farge: Amalfi Green
  599

  Saltabad MOLLY bikinioverdel, amalfi green

  Bikinioverdel fra det svenske badetøysmerket Saltabad. En trekant-modell med vatterte push-up kopper som maksimerer bysten og gir en fyldigere utringning. Bikinitoppen er uten spiler, og har brede knytebånd rundt nakken og bak på ryggen. Farge: Amalfi Green.
  549

  Saltabad KJOLBYXA bikiniunderdel, amalfi green

  Bikiniskjørt med truse på innsiden fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Bikiniskjørtet har snøring i siden for justerbar skjørtelengde, som også gir stilig drapering. Fungerer som både bikinibukse til bad og skjørt som strandplagg. Kombineres gjerne med bikinitopp. Farge: Amalfi Green.
  549

  Saltabad KJOLBYXA bikiniunderdel, capri blue

  Bikiniskjørt med truse på innsiden fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Bikiniskjørtet har snøring i siden for justerbar skjørtelengde, som også gir stilig drapering. Fungerer som både bikinibukse til bad og skjørt som strandplagg. Kombineres gjerne med bikinitopp. Farge: Capri Blue.
  549

  Saltabad VIK BYXA bikinitruse med brettekant, amalfi green

  Bestselger fra det svenske badetøysmerket Saltabad. Bikinitrusen har normal skjæring, gir full dekning, samt har en praktisk brettekant slik at du selv kan justere høyden på trusen. Et eksempel på bruksområde: Brett ned når du soler deg, og brett opp når du skal opp og gå. Både komfortabel og flatterende! Farge: Amalfi Green
  449