FRI FRAKT på ordre over 1000,-
  Du har ingen varer i handlekurven.
  Lukk
   Filter
   Søk

   Frakt og retur

   FRAKT OG LEVERING

   Vi har fri frakt over 1000,-.

   Leveringsalternativene vi bruker er brevpost, minipakke og Klimanøytral Servicepakke. Ved små pakker bruker vi stort sett brevpost og minipakke, og ved større pakker bruker vi servicepakken. Du får en ordrebekreftelse på mail og beskjed når varen er pakket og sendt.

   Vi sender pakker med Posten alle virkedager (mandag – fredag), slik at pakken mottas raskest mulig. Vårt mål er at du skal motta bestilt vare i løpet av 2-6 virkedager, uavhengig av hvor i landet du bor. Alle pakker blir sendt fra lageret vårt i Oslo innen 24 timer etter bestilling. Bestilles pakken før 12.00 vil den i utgangspunktet bli sendt samme dag (gjelder mandag-fredag, men kan avvike i perioder med stor pågang hos Pikant Under eller Posten). Dersom du ikke har mottatt din pakke innen 30 dager kan du heve kjøpet uten kostnad.

   Varer som ikke får plass i postkassen, leveres til nærmeste postkontor. Varer som ikke hentes innen fristen hos Posten blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes vil vi fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, totalt kr 250.-

   Vi sender varer kun til adresser i Norge, ikke til utlandet.

    

                                                                       ANGRERETT/RETUR/BYTTING

   Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med handelen din hos Pikant Under. Vi har en angrefrist på 14 dager. Angrefristen løper fra den dagen du mottok varen. Varen skal leveres tilbake i samme tilstand som du mottok den.
   Benytter du deg av angreretten må vedlagt ordre-skjema sendes tilbake til oss sammen med varen/e du returnerer. Sett kryss ved siden av varen/e du returnerer på ordre-skjemaet.

   Angrefristen gjelder ikke dersom:

   - Varen er brukt.

   - Varen har flekker, lukt.

   - Plombering på truser, bodyer, badedrakter, bikinitruser er brutt.

   - Varen er i en slik tilstand at den ikke kan leveres tilbake.

   - Prislapp/tag er fjernet fra varen.

   Ved bytting av varer gjelder samme regler. Vi understreker at alle truser, bodyer, badedrakter og bikinitruser leveres med forsegling i form av en forseglingstav. Dersom denne forseglingen er brutt, frafaller alle rettigheter til retur/bytting av varen. Dersom sokker/strømpebukser er tatt ut av sin originalemballasje frafaller alle rettigheter til retur/bytting av varen. Om disse krav ikke oppfylles vil varene returneres til kunden med gebyrfrakt på 79 kroner.

   Dersom du ønsker å bytte en vare må du bestille ny vare i nettbutikken og returne den gamle varen til oss.

   Dersom du returnerer eller bytter en vare må du selv dekke fraktkostnadene. Ved retur er pakken kundens eget ansvar til vi mottar den, derfor anbefaler vi å sende pakker med sporing ved returnering for deres egen sikkerhet. Er varen defekt eller vi har levert feil vare må du ta direkte kontakt med oss på nettbutikk@pikantunder.no hvor du beskriver feilen/mangelen. Vi dekker selvfølgelig fraktkostanden for defekte/feilleverte varer.

   Hvis du benytter angreretten, forplikter vi å betale tilbake deres utlegg for vare(ne) senest 30 dager etter de er mottatt.

   Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om rettigheter og angrefrist.

   Returadresse:

   Pikant Under, Paleet

   Karl Johans gt. 37-43

   0162 Oslo

    

   Du kan ikke returnere varer kjøpt i nettbutikken eller bestille nye varer i våre fysiske butikker, dette må gjøres via www.pikantunder.no