Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
  Filter
  Søk

  Størrelsesguide BH

            Hvordan skal BHen sitte?                                      

  1. TA PÅ DEG BHEN
   Ta på deg BHen uten å feste på hempene bak. Bøy deg frem og rist forsiktig på skuldrene slik at brystene faller forsiktig inn i Bhen. Ta gjerne tak med fingrene og "løft" brystet på plass i cupen. Reis deg så opp igjen og fest hempene bak.

  2. KONTROLLER BAKSIDEN
   For å gi tilstrekkelig med støtte, må baksiden være helt horisontal rundt kroppen din. Kontroller at baksiden ikke sitter noe høyere enn underleggingen på Hvis BH-båndet kryper oppover ryggen, er omkretsen for stor eller skulderstroppene for korte. Spør oss om hjelp for å se om BHen sitter som den skal rundt kroppen! Pass på at den sitter stramt nok! En ny BH skal alltid tas på ytterste hakk, men likevel sitte stramt. Når strikken er strekt ut etter bruk og vask, skal du ha et par hakk å gå på.                                                                                       .                                                                                                                                              
  3. JUSTER SKULDERSTROPPENE
   De fleste kvinner har bryst i forskjellige stø Du skal derfor justere stroppene separat slik at hvert enkelt bryst får den nødvendige støtten og slik at de blir symmetriske. Pass på at stroppene ikke sitter løst over skuldrene og juster dem til du har en perfekt passform. Skulderstroppene skal sitte slik at du får inn en finger under dem, men det skal fremdeles være behagelig. Stroppene gir kun 10% av støtten, så det er ikke noe poeng å stramme de for mer løft.

  4. KONTROLLER FRONTPARTIET
   Partiet som kobler sammen de to cupene på BHen må ligge inntil brystbenet og være komfortabelt. Dersom det «flyter» mellom brystene, har du ikke den rette stø

  5. KONTROLLER SPILENE
   Når du tar på deg BHen, bør spilene «åpnes» litt for å passe rundt brystene dine. Spilen skal følge brystet hele veien inn mot armhulen.

   Dersom du kjenner at bøylene stikker i huden like under armhulen din, er BHen for stor. Dersom bøylene stikker deg i brystvevet, er den for liten.

  6. FØLG CUPENS LINJE
   Cupen skal ikke presse mot huden din og lage «dobbelpupp». Den skal heller ikke lage et «gap» mellom hud og cup. Overgangen fra cup til bryst skal være glatt. Brystvortene skal passe inn i den dypeste delen av koppen, og det skal ikke være noen folder i materialet. Hvis brystene velter over bh-kanten, er cupen for liten. Hvis cupen bretter seg eller "gaper", er BHen for stor.