Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
  Filter
  Søk

  Velvære

  Vis som Grid List
  Sorter etter
  Vis per side

  Michel Design Works FOAMING HAND SOAP, peony

  Håndsåpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, som inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera. Såpen kommer ut som herlig skum og er veldig drøye i bruk. Det lekre designet tilfører et snev av luksus til f.eks. kjøkkenet eller toalettet. Peony har herlige duftnoter av peonblomster og liljekonvall med hint av eple, rav og fersken.
  279

  Michel Design Works FOAMING HAND SOAP, palm breeze

  Håndsåpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, som inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera. Såpen kommer ut som herlig skum og er veldig drøye i bruk. Det lekre designet tilfører et snev av luksus til f.eks. kjøkkenet eller toalettet. Palm Breeze har herlige duftnoter av marine grøntområder toppet med fersken, sandeltre og melon.
  279

  Michel Design Works FOAMING HAND SOAP, rosemary margarita

  Håndsåpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, som inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera. Såpen kommer ut som herlig skum og er veldig drøye i bruk. Det lekre designet tilfører et snev av luksus til f.eks. kjøkkenet eller toalettet. Rosemary Margarita har herlige duftnoter av glitrende sitrus med rosmarin, bringebær og et hint av musk.
  279

  Michel Design Works FOAMING HAND SOAP, pink grapefruit

  Håndsåpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, som inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera. Såpen kommer ut som herlig skum og er veldig drøye i bruk. Det lekre designet tilfører et snev av luksus til f.eks. kjøkkenet eller toalettet. Pink Grapefruit har herlige duftnoter av saftig rosa grapefrukt med skall av lime og en dråpe rose.
  279